Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
03.12.2020 08:38 - Кемптрейлс
Автор: raders Категория: Поезия   
Прочетен: 623 Коментари: 2 Гласове:
3

Последна промяна: 22.02.2021 03:00

Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg

Кемтрейлс*

 

/бутафория/

 

Още не беше затихнал скандалът с изявите на прословутия социалистически молец „Владимир Илич“ и възникнаха нови усложнения в графика. Привика ме шефът на канцеларията товарищ Могилин, за да ми постави друга задача, съобразно директивите, отнасящи се до работата на института за нестандартни проучвания и конспиративни теории. В канцеларията промените не бяха много. Забелязах само, че шефът бе свалил портрета на Владимир Илич и качил портрета на Владимир Путин, съобразно новите тенденции във външната и вътрешна политика на държавата. Да си призная, хич не ги обичам тези промени и ми се иска да си пия водката на спокойствие, независимо от разни графици и инициативи. Ясно ми е, че става въпрос за усвояване на пари, но предпочитам моето участие да се свежда само до усвояването. Миналия път се поизложихме с този социалистически молец, който успя само да избродира една дупка на специфично място в трикото на примабалерината, което вярно – повиши значително посещаемостта, но проектът бе замразен, поради недоволството на известна част от по-възрастните посетителки на Болшой театър. Сега в института за нестандартни проучвания и конспиративни теории се появиха нови тенденции и това налага промяна в политиката. Шефът вече бе подредил чашите и извади от хладилника съвсем нова бутилка. В нашето общество творческият труд изисква значителен брой бутилки, което укрепва бойния дух на колектива. Така е още от времето на таварищ Висарионович.

- От тебе се иска, Серьога, да проучиш как стоят нещата с „кемптрейлса“ в България - уточни товарищ Могилин, поднасяйки ми чашата с новата Сибирска водка, която набързо бе отстранила конкуренцията и се ползваше с приоритет в културните среди.

- „Кемптрейлс“? - повторих аз учудено и обърнах чашата на един дъх, за да ми се поизбистри мозъкът. - Чувал съм за това нещо, ама не съм се замислял за какво служи. Да не е някаква американска водка?

- Не е – усмихна се шефът. - По-скоро е някакъв кьорфишек, обслужващ любителите на конспиративни теории. Но водката си я бива нали? - добави той и обърна чашата на един дъх. Напълно нормално. Философският дух на руснака повелява да не се оставя дълго време чашата неизпита. Това довежда до загуби на интелектуален потенциал. Забелязал го е някога и самият Феодор Михаилович.

- Аха, спомням си нещо от „Уикито“ за този кемтрейлс – сетих се аз. - Доколкото схващам, става въпрос за кондензии, които отделят двигателите на самолетите и се виждат ясно, особено при хубаво време.

- Точно така. Но параноиците в България, които стават все повече, поради нарастващата дезинформация, надават вой, че ги пръскат отгоре с отрова за редуциране на населението. Чунким е останало някакво население на повечето места от страната, ама те така си мислят...

- Аха, значи нашата цел е България – заключих аз.

- Поне засега, а после ще видим - потвърди шефът. - България е била и трябва да остане нашата „Задунайская губерния“. Налага се да се заемем сериозно с този проект. Все пак, това е хибридна война и всяване на паника сред населението си остава един от вариантите за въздействие. Така е, Серьога.

- Има нещо нелогично в този проект – почесах се аз по темето, където нещо ме засърбя.

- Какво те смущава?

- Ами като гледам статистиката, на тази територия населението без друго се топи по различни причини, защо са нужни тези „кемптрейлсове“?

- Изобщо не са нужни, но щураците вярват в това. Нашата цел е внасяне хаос в бъркотията.

- Доколкото ми е известно, останалите там са само цигани и сенилни старци, които си броят стотинките. Те са се „саморедуцирали“ отдавна.

- Именно. Но си въобразяват, че представляват някаква свръхценност и вдигат врява да небето, че ги тровели. Нека не им отваряме очите.

- Кои ги тровят?

- Разбира се, американците. И ние трябва само да подкрепяме тази версия, колкото и да е идиотска. Такава е тактиката на хибридната война.

- Тоест, лудите обясняват на идиотите, колко е опасен „кемптрейлсът“ и колко са лоши американците. Много хитро - захилих се аз.

- Хвърлянето на кьорфишеци във фейсбук е доста по-изгодно от всяка бомбардировка. Това засилва бъркотията и заздравява нашите позиции като евентуални „спасители“. Трябва да защитаваме авторитета на институцията. Целта е да бъдат захранвани с идеи трудномислещите, които от своя страна снабдяват с информация немислещите. Ако циганите запалят две гуми на „Копитото“, това значи американците със своя „ХААРП“ са предизвикали изригването на вулкан, а всеки по-силен дъжд - цунами в Панчаревското езеро. От своя страна всеки по-силен вятър може да бъде представен така, все едно Бойко Борисов пуска урагани над София. Някаква бабичка беше разсипала пакет с брашно на тротоара и местният жълтурко веднага отрази, че американците хвърлили над територията антракс. Щуротията в БГ си е извоювала солидно преимущество и всеки що годе приличен разум е наврян в миша дупка. Колкото по-идиотска е някаква версия, толкова по лесно се възприема паникьосаната фауна.

- И на практика е безплатно – забелязах аз след кратко размишление. - При това положение, те сами ще си акат в гащите.

- Относно акането в гащите имаш право. Не съм си задавал въпроса какви са причините, но това народонаселение все повече оскотява. Едва ли са само ниските пенсии и дезинформацията. Трябва да е някакъв вроден умствен дефицит. Наистина не са нужни никакви „кемптрейлсове“.

- И аз така мисля. Което ме кара да се чудя в какво се състои моята задача. Така или иначе тамошните параноици са се заели да свършат всичката работа.

- Трябва да поддържаме огъня и да не позволяваме някой да ги разколебае. Всъщност, не е много сложна работа и няма никаква отговорност. Само седиш отстрани и разбъркваш лайната във фейсбук. Останалото се върши от другите.

- Значи направо можем да пуснем слух, че Бойко Борисов хапнал повечко фасул. Те ти го „кемптрейлса“.

- И това може – захили се шефът. - И със сигурност ще свърши работа. Б.г. идиотите даже ще го разкрасят, че добавил във фасула „Зарин“ или „Новичок“, защото обича повече подправки. Сенилната общност много си пада по конспиративни теории.

- Окей, ама още не мога да схвана за какъв хей е нашата намеса, след като това население без друго се е ошашавило? Повечето старци ги е натръшкал коронавирусът, останалите са с деменция, а младите, доколкото ги има, са неграмотни и мързеливи. Засега процесът на оглупяване е неудържим. От друга страна имат демографски проблеми. Жените са се юрнали да правят бизнес и не искат да раждат. Станали много еманципирани. Явно държавата им е обречена и територията така или иначе ще се обезлюди. Остава само да изчакаме.

- Забравяш циганите – там ги наричат роми, че иначе се обиждали - отбеляза товарищ Могилин. - В тях е бъдещето на нацията.

- Хм – роми, което значи римляни – заядох се аз. Но моите проучвания доказват, че този етнос може единствено да паразитира. В момента, когато бъдат оставени сами на себе си, те със сигурност ще се разбягат като хлебарки и ще се лепнат на гърба на други народи. Европа вече се е задръстила с подобни „римляни“. Така че територията...

- Дори и да се изпразни територията, ние не можем да позволим американците да се настанят и използват за бази. Твърде близо е до нас. Ето защо ще пускаме фитили на параноиците, те от своя страна ще манипулират идиотите, които са доминираща част в този регион. След което със сигурност ще останат само тези твои „римляни“. Важно е американците да са виновни. И Бойко Борисов. Общо взето, това е задачата. Действай!

- Слушам, шефе!

- Ааа, момент, Серьога – сети се за нещо таварищ Могилин и ме задържа на вратата! – Когато имаш път към България, отскочи набързо до Пловдив и намери моя стар фейсбук-приятел бай Ради. Поздрави го от мен. Живее в една барака извън града и се занимава с дресировка на винарки. Подуших, че имал в скритите резерви от онази прословута ракия „Дядовица”, която лекувала от махмурлук. Ако ми издействаш една бутилка, ще те повиша в звание старши дегустатор. Само не му споменавай, че се занимаваш с разни кемптрейлсове, защото ще те цапардоса с тоягата по тиквата. Човекът е още с всичкия си.

 

p { margin-bottom: 0.25cm; direction: ltr; color: rgb(0, 0, 0); line-height: 115%; }p.western { }p.cjk { }p.ctl { }


Тагове:   кемптрейлс,


Гласувай:
3



Следващ постинг
Предишен постинг

1. bojinkata - What In The World Are They Spraying ...
03.12.2020 09:58
What In The World Are They Spraying (2010)
Макар и стар филмът дава отговор на всички въпроси по Кемтрейса!
цитирай
2. apostapostoloff - Да, ама сега американците ще ни ваксинират и
03.12.2020 10:21
чипират. И руснаците пак ще останат с пръст в гъз.
цитирай
Търсене

За този блог
Автор: raders
Категория: Поезия
Прочетен: 927607
Постинги: 372
Коментари: 1153
Гласове: 4076
Архив
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930